دکتر مهدی کلاتی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان رشتخوار گفت: کارگروه بیماری های مشترک بین انسان و دام با محوریت بیماری تب کریمه کنگو در محل فرمانداری شهرستان رشتخوار برگزار گردید.کلاتی افزود: بیماری تب کریمه کنگو از طریق تماس با گوشت آلوده و گزش کنه و تماس با بیمار آلوده انتقال پیدا می کند. وی از تمام همشهریان محترم درخواست نمود گوشت و فرآورده های گوشتی را از مکان های بهداشتی و صلاحیت دار و دارای مهر دامپزشکی تهیه نمایند. وی افزود: تب کریمه کنگو در دام هیچگونه علامتی ندارد. و همشهریان محترم باید گوشت خریداری شده خود را به مدت 24 ساعت در دمای معمولی یخچال (0 تا 4 درجه سانتیگراد) نگهداری و سپس مصرف نمایید.
اخبار
- مصطفی حسین زاده
- بدون مجموعه
- بازدید: 373