مسول واحد بهداشت محیط و حرفه ای:
مهندس احمدرضا هراتی نژاد تربتی
کارشناس ارشد بهداشت محیط
شرح وظایف واحد:
- کنترل مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی
- کنترل و بازدید از اماکن عمومی شامل مساجد و هیات مذهبی آرایشگاهها و حمام های عمومی
- نظارت و کنترل نمکهای مصرفی اماکن عمومی و خانواده از نظر وجود میزان ید
- نظارت بر احداث و بهسازی توالتهای بهداشتی در مناطق روستایی
- نظارت بر نگهداری دام و جمع آوری کودهای حیوانی در مناطق روستایی
- پیگیری بر هرگونه شکایت مردمی در خصوص موارد غیر بهداشتی
- معرفی متخلفین بهداشتی به مقامات قضایی برابر ماده 13 مواد خوراکی آشامیدنی ،آرایشی ، بهداشتی
- نظارت و کنترل شیر مدرسه
- همکاری در تنظیم و پیگیری برنامه های اجرائی در زمینه مبارزه با بیماریهای ناشی از کار، بیماریهای واگیر، مسمومیتها و سوانح ناشی از کار با همکاری پزشک طب کار
- بررسی عوامل زیان آور درمحیط کار به منظور پیشگیری و کنترل عوامل زیان آور در محیط کار باتوجه به استانداردهای موجود
- بررسی و شناخت کارهای سخت و زیان آور در حرف گوناگون و برنامه ریزی درزمینه بهبود شرایط کار
- آشنایی ، آموزش و نظارت کامل در اجرای طرحهای بهداشت حرفه ای (ادغام، بقا، بهگر، صنوف)
- اعلام نواقص و صدور اخطاریه و رسیدگی به شکایات واصله در رابطه با کلیه واحد های تولیدی (صنعت، معدن، کشاورزی و خدمات) با توجه به قوانین و مقرارت موجود
- جمع آوری و ارسال بموقع آمار فعالیتهای بهداشت حرفه ای مطابق فرمهای مصوب