رسالت بیمارستان حضرت زهرا (س)

رسالت

بیمارستان 32 تخت خوابي حضرت زهرا(س)  که در زمینه ارائه خدمات درمانی تخصصی در
بخش های زنان و زایمان ، نوزادان ، NICU ، کودکان ، جراحی های عمومی ، داخلی ، ICU ، و ارائه خدمات سرپایی درمانگاه های تخصصی و واحدهای پاراکلینیک به بیماران تحت پوشش سازمان و سایر مراجعان فعالیت می نماید ، مصمم است ، با الگو قرار دادن استانداردهای مراقبتی ملی و بهبود مستمر کیفیت خدمات در سیستمی پاسخگو در جلب رضایت و اعتماد بیماران با لحاظ موارد ذیل گام بردارد .

1.  پایبندی به اصول اخلاق پزشکی و احترام به منشور حقوق بیمار
  2.  پایبندی به اصول اسلامی و ارزشهای اخلاقی
  3.  ارائه خدمات تشخیصی و درمانی با کیفیت و ایمن در حداقل زمان ممکن
  4. تحقق ایمنی بیماران و کارکنان
  5. نظم و انضباط
  6.  ارتقاء مستمر سطح دانش و مهارت علمی و عملی نیروی انسانی

چشم انداز

ما بر آن هستیم که:

با توسعه بخشی و ایجاد سیستمی پاسخگو ضمن ارتقاء مستمر کیفیت خدمات درمانی در راستای استانداردهای مراقبتی ، بیمارستانی متمایز ، در بین مراکز درمانی مشابه باشیم .

از فناوری و تجهیزات نوین پزشکی در فضایی مناسب با استانداردهای مناسب استفاده نماییم.

آگاهی و سطح دانش علمی پزشکان و کارکنان بیمارستان را ارتقاء بخشیم.

با ایجاد نگرش صحیح به انسانها به عنوان اشرف مخلوقات عالم با تکیه بر اصول مهارتهای علمی و عملی،خدماتی منحصربه فرد به بیماران ارائه نماییم

ارزش ها

اعتقاد و تاکيد بر فرهنگ اسلامي ،معنويت و رعايت اخلاق حرفه اي

اعتقاد به حفظ احترام ،صداقت و تعهد در قباتل بيماران و جلب رضايت آنها